Home > Over Buzz010 > De organisatie

De organisatie

Buzz010 werd in eerste instantie eenmalig als pilotproject opgezet door Stichting De Verre Bergen in schooljaar 2013-2014 (lees de onderzoeksresultaten in de Factsheet Buzz010). Na een veldmeting, geïnitieerd door Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam (KCR), bleek dat veruit de meerderheid van de Rotterdamse scholen behoefte had aan continuering van de regeling voor busvervoer. Vanaf de zomer van 2016 is gewerkt aan de doorstart van het Buzz010 project. Het partnerschap rondom dit thema is uniek: niet eerder werd een dergelijk initiatief voor vervoer opgezet in een samenwerking met scholen, schoolbesturen, de gemeente en een privaat fonds. Op 8 december 2017 ondertekenden genoemde partijen en wethouder Pex Langenberg (Mobiliteit) een convenant waarmee Buzz010 een duurzame doorstart krijgt.

Buzz010 is ontwikkeld in opdracht van Stichting Buzz010. Het loket wordt georganiseerd door KCR. Buzz010 wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende Rotterdamse partners.

Deze website is het loket en de centrale plaats van waaruit scholen gemakkelijk busvervoer binnen Rotterdam kunnen regelen. Scholen hebben er een eigen omgeving waarmee zij een reservering kunnen plaatsen, je vindt er informatie over excursielocaties en doet er inspiratie op voor je volgende bestemming.Stichting Buzz010 heeft een ANBI-status. Meer informatie over de Stichting lees je in de ANBI-verklaring.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.