Home > Over Buzz010 > De organisatie

De organisatie

Buzz010 is een samenwerking tussen Stichting De Verre Bergen, KCR, Nooteboom Tours, Gemeente Rotterdam en de deelnemende schoolbesturen.

Convenant
Stichting De Verre Bergen deed in 2013-2014 een pilot met Buzz010 en uit onderzoek van KCR bleek dat veruit de meerderheid van de Rotterdamse scholen behoefte had aan voortzetting van de regeling voor busvervoer. Op 8 december 2017 ondertekenden de genoemde partijen een convenant om Buzz010 voort te zetten tot en met schooljaar 2021/2022. Ook werd Stichting Buzz010 opgericht.

Stichting Buzz010 wordt gefinancierd door de gemeente Rotterdam, de deelnemende schoolbesturen en Stichting De Verre Bergen. KCR voert Buzz010 uit en sinds schooljaar 2018/2019 kan er gebruik gemaakt worden van Buzz010.

De samenwerking rondom dit thema is uniek: niet eerder werd een dergelijk initiatief voor vervoer opgezet met scholen, schoolbesturen, de gemeente en een privaat fonds.

Bestuurssamenstelling:

NaamOrganisatieFunctie
Bas WoudstraStichting De Verre BergenVoorzitter
Edwin van LoenenHTMSecretaris
Piet MonsterPCBO RotterdamPenningmeester

De bestuurders ontvangen voor hun werkzaamheden geen beloning.

Stichting Buzz010 heeft een ANBI-status. Meer informatie hierover lees je in de ANBI-verklaring.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.