Home > Over Buzz010 > De organisatie

De organisatie

Buzz010 is een samenwerking tussen Stichting De Verre Bergen, KCR, Nooteboom Tours, Gemeente Rotterdam en de deelnemende schoolbesturen.

Convenant
Stichting De Verre Bergen deed in 2013-2014 een pilot met Buzz010 en uit onderzoek van KCR bleek dat veruit de meerderheid van de Rotterdamse scholen behoefte had aan voortzetting van de regeling voor busvervoer. Op 8 december 2017 ondertekenden de genoemde partijen een convenant om Buzz010 voort te zetten tot en met schooljaar 2021/2022. Ook werd Stichting Buzz010 opgericht. In april 2022 is het convenant met vijf jaar verlengd.

Sinds schooljaar 2018/2019 kan er gebruik gemaakt worden van Buzz010. De stichting wordt gefinancierd door de gemeente Rotterdam, de deelnemende schoolbesturen en Stichting De Verre Bergen. KCR voert Buzz010 uit.

De samenwerking rondom dit thema is uniek: niet eerder werd een dergelijk initiatief voor vervoer opgezet met scholen, schoolbesturen, de gemeente en een privaat fonds.

Bestuurssamenstelling:

NaamOrganisatieFunctie
Bas WoudstraStichting De Verre BergenVoorzitter
Edwin van LoenenHTMSecretaris
Piet MonsterPCBO RotterdamPenningmeester

De bestuurders ontvangen voor hun werkzaamheden geen beloning.

Stichting Buzz010 heeft een ANBI-status. Meer informatie hierover lees je in de ANBI-verklaring.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.