Home > Over Buzz010 > Onze missie

Onze missie

Buzz010 zorgt ervoor dat leerlingen in het primair onderwijs van Rotterdam zorgeloos op excursie kunnen door veilig en betaalbaar busvervoer aan te bieden. Dit vinden we belangrijk omdat leerlingen juist buiten de klas nieuwe ervaringen opdoen, leren over hun omgeving en sociale vaardigheden ontwikkelen.

Daarnaast faciliteert Buzz010 een kennisnetwerk voor scholen en excursiebestemmingen waarin kennis en informatie over schoolexcursies wordt gedeeld om het onderwijs te verrijken.

Doelen

Educatief Buzz010 stelt aangesloten scholen in staat om leerlingen jaarlijks op excursies te laten gaan. Omdat de excursies moeten aansluiten bij de leergebieden van het primair onderwijs dragen ze bij aan de kerndoelen van het primair onderwijs.

Inspireren Met een actueel online overzicht van excursies in de gemeente Rotterdam inspireert Buzz010 scholen bij het kiezen van een excursiebestemming. Ook de kennisbank op de website waarin de waarde van excursies centraal staat, draagt hieraan bij.

Faciliteren Buzz010 heeft jaarlijks een vast aantal busritten beschikbaar dat gebaseerd is op twee excursies per leerling en een bereik van 90% van de leerlingen in het primair onderwijs. Gemiddeld ligt het aantal beschikbare busritten op ruim 2000 busritten per schooljaar.

Samenwerken Met behulp van het kennisnetwerk dat Buzz010 faciliteert en onderhoudt, kunnen scholen en bestemmingen kennis over excursies met elkaar delen. Zo verrijken we met elkaar het onderwijs.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.