Home > Voor scholen > Tarief

Tarief

Een busrit met Buzz010-korting kost in schooljaar 2023/2024: €220,62.

Uitleg tarief
De totale prijs van een busrit (retour) is €275,77. Stichting Buzz010 betaalt een deel van die kosten (€55,15). Het restbedrag (€220,62) factureren we aan het schoolbestuur van de betreffende school. Het is aan het schoolbestuur of zij deze kosten betalen of doorsturen naar de school. Neem contact op met je schoolbestuur als je wilt weten hoe dit voor jouw school geregeld is.

Aantal bussen
Vervoerder Nooteboom Tours bepaalt op basis van het aantal personen hoeveel bussen er nodig zijn voor de rit. Aan de hand hiervan wordt de totaalprijs berekend want het tarief geldt per bus. Nooteboom Tours beschikt over verschillende soorten bussen die variëren in het aantal zitplaatsen.

Rolstoelvervoer
Ook leerlingen in een rolstoel kunnen mee met Buzz010. Omdat hier extra kosten aan verbonden zijn, maakt Nooteboom Tours hier een offerte op maat voor op. De Buzz010-korting wordt over de gehele offerte berekend. Neem van tevoren contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.