Home > Voor scholen Hoe werkt het? > Reserveren

Reserveer je busrit

Via Buzz010 reserveer je gemakkelijk busritten naar educatieve excursiebestemmingen in Rotterdam. Heb je een excursie gevonden tussen de aangeboden bestemmingen of daarbuiten? Doorloop dan de volgende stappen en regel binnen no time het vervoer.

Stap 1: Inloggen
Log in met je schoolaccount om de busrit te reserveren. Heb je nog geen account? Lees dan eerst hier terug hoe het aanmelden voor scholen verloopt.

Stap 2. Reserveer een busrit
Klik op 'Reserveer een buzzrit' in je eigen omgeving of onder een bestemming. In het reserveringsformulier vul je de gevraagde gegevens in. Hier geef je aan of je een busrit naar een bestemming op de website wilt reserveren of een rit naar een nieuwe bestemming wilt aanvragen. Hierna volgen verschillende vervolgstappen (stap 2a óf 2b):

Let op: boek je busrit minstens 2 weken van tevoren om zeker te zijn van een bus. Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden. 

Stap 2a. Reserveren busrit naar bestemming op de website
In het reserveringsformulier vul je in drie stappen de gevraagde gegevens in. Klik vervolgens aan het einde van stap 3 op ‘verzenden’. Jouw aanvraag voor een nieuwe busrit is nu verstuurd! Je vindt al je reserveringen en de status van je aanvraag terug in jouw online omgeving.

Stap 2b. Reserveren busrit naar nieuwe bestemming
Is jouw oog gevallen op een excursie die (nog) niet binnen het aanbod van Buzz010 te vinden is? Controleer dan eerst even of deze voldoet aan de voorwaarden voor de educatieve excursiebestemmingen. Als de potentiële Buzz010 excursie aan de eisen voldoet, vraag je de busrit aan via de ‘reserveer een busrit’. In het reserveringsformulier kies je nu bij stap 2 voor de optie ‘andere excursieaanbieder’. Je vult de gegevens van de bestemming in en motiveert waarom je deze excursie wilt maken en hoe deze aansluit bij de kerndoelen PO.

Wanneer je een busrit aanvraagt naar een nieuwe bestemming, bekijken wij eerst nog je excursieaanvraag. Wanneer je excursiebestemming door Buzz010 is goedgekeurd, sturen wij jouw verzoek door naar Nooteboom Tours. In jouw online omgeving zie je wat de status is van je aanvraag.

Stap 3. Wacht op het akkoord van de vervoerder
Nooteboom Tours heeft een mail ontvangen op basis van jouw aanvraag. Zodra de reservering in orde is, ontvang je een bevestigingsmail van de reservering. Nooteboom Tours neemt vervolgens nog contact met je op over de details van de reservering, zoals contactpersoon en ophaaltijd.

Stap 4. Op naar de excursie!
De bus staat 10 minuten voor vertrektijd klaar op de afgesproken ophaallocatie en rijdt 10 minuten na afloop van de excursie weer terug. De haal- en brenglocatie is hierbij aan te passen, mocht je niet willen vertrekken vanuit school.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.