Home > Voor scholen Hoe werkt het? > Evalueren

Evalueren

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met Buzz010. Om onze diensten te optimaliseren en zoveel mogelijk inspiratie te kunnen bieden voor andere scholen en aanbieders horen we na de excursie graag van je terug!

Vragenlijst
Na de excursie ontvang je per e-mail een vragenlijst. Het invullen hiervan kost je hooguit 5 minuten. Wees hierbij vooral eerlijk en volledig; we gaan met jouw feedback aan de slag.

Deel jouw excursie ervaring
We vinden het leuk om ervaringen van leerlingen en leerkrachten te delen via de website en socialmedia-kanalen van Buzz010. Mail je foto’s, video’s, reviews en blogs dus naar info@buzz010.nl!


{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.