Met Buzz010 naar locatievoorstelling RDM werf

06 mei 2021

Na een jaar van beperkingen en weinig ‘leuke’ dingen komt Studio de Bakkerij in samenwerking met Open Monumentendag met een gratis locatievoorstelling voor groep 7 en 8 op de RDM werf op donderdag 1 en vrijdag 2 juli. 

Leerlingen van groep 7 en 8 zijn van harte uitgenodigd om in de buitenlucht naar de locatievoorstelling op de werf van de Rotterdamse Droogdok Maatschappij te komen kijken. De voorstelling gaat over de spannende geschiedenis van de werf. Samen met een acteur gaan de leerlingen op zoek naar een verdwenen soldaat in de Tweede Wereldoorlog.

Monument
De RDM werf is een rasecht Rotterdams monument en een plek waar weinig kinderen uit Rotterdam nog zijn geweest. Deze voorstelling is een mooie kans om een moeilijk jaar toch met een bijzondere ervaring af te sluiten!

Interesse?
Wil je met je school deelnemen aan deze gratis activiteit? Laat dat dan uiterlijk 28 mei weten aan Irma Kyvon via irma@studiodebakkerij.nl.

Vervoer
Uiteraard brengt Buzz010 jullie graag naar de locatie toe. Boeken doe je via de reguliere weg en daarbij te kiezen voor alternatieve bestemming.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.