10x handig om te weten als je boekt bij Buzz010

04 november 2021

Even opfrissen! Om het boeken van bussen nog soepeler te laten verlopen, zetten we handige tips voor je op rij. 

 1. Vermeld de start- en eindtijd van activiteit op locatie
  Bij het reserveren is het belangrijk dat je de start- en eindtijd van de activiteit op locatie vermeldt, niet de tijden wanneer je opgehaald wilt worden van school/van de bestemming. Nooteboom Tours heeft veel ervaring met het verkeer in Rotterdam dus kan goed inschatten hoeveel tijd er nodig is om overal te komen. Ze houden er rekening mee dat ze overal 5 tot 15 minuten tijd van te voren zijn. Lees hier meer over hoe Nooteboom de planning maakt.

 2. Boek tijdig!
  Meer dan twee weken van tevoren is over het algemeen op tijd. Heb je plannen voor een excursie in 2022? Doe dan je boeking alvast! Ver vooruit boeken is geen probleem.

 3. Annuleren? Doe dit meer dan 96 uur van tevoren
  Daarna worden er kosten in rekening gebracht.

 4. Iets wijzigen in je reservering? Doe dit op tijd
  Wijzig je minder dan 14 dagen van tevoren, dan is er een kans dat je reservering niet precies uitgevoerd kan worden zoals jij dat wilt. We kijken dan altijd samen naar een mogelijke oplossing.

 5. Maak een aparte reservering voor elke excursie
  Heb je meerdere excursies op één dag? Dan moet je losse reserveringen doen. Eén reservering voor meerdere excursies kan niet in behandeling genomen worden.

 6. Een week voor de excursie ontvang je een definitieve bevestiging
  Nooteboom Tours stuurt je een week voorafgaand aan de excursie een definitieve bevestiging. Hierin staan de tijd waarop je wordt opgehaald op school en de contactgegevens van de buschauffeur.

 7. De bussen zijn niet allemaal even groot
  Nooteboom Tours beschikt over bussen in allerlei soorten en maten. Het aantal personen dat in de bussen past verschilt dus ook. De vervoerder zet de bussen in die hij beschikbaar heeft en is daarbij zo efficiënt mogelijk. Wil je weten hoeveel bussen er ingezet zijn voor jou reservering? Bel of mail ons als je reservering bevestigd is.

 8. Geen maximaal aantal busritten per school 
  Het is een misvatting dat er vanuit Buzz010 een limiet is gesteld aan het aantal busritten per school. Per jaar stellen we een maximaal aantal ritten beschikbaar voor alle scholen bij elkaar (dit jaar zijn dat er 2000). Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en op=op.

 9. Je kunt ook kiezen voor een bestemming die niet op de website staat
  Graag zelfs! Buzz010 ziet heel Rotterdam als leerschool dus vinden we het leuk als scholen zelf met excursie-ideeën komen die aansluiten bij de leerstof. Geef bij je reservering aan waar je heen wilt en wij nemen de aanvraag in behandeling. 

 10. Maak plezier!
  Ook belangrijk;)
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.