Werkplaats Walhalla

Home > Bestemmingen > Werkplaats Walhalla

Werkplaats Walhalla is de derde locatie van Theater Walhalla op Katendrecht. Een kleinschalig podium en productiehuis voor professionele talentontwikkeling inéén. Het richt zich op talentvolle net-afgestudeerde theatermakers.

Voor scholen
Voor leerlingen van 10 t/m 12 jaar biedt Werkplaats Walhalla de theatervoorstelling Dolle Dinsdag aan. Een voorstelling over fake news in tijden van Tweede Wereldoorlog en in de tijd van nu. De speech van de Engelse minister-president Gerbrandy aan de Nederlandse bevolking in de Tweede Wereldoorlog op 4 september 1944 staat centraal. Hij verwisselde toen één woordje, iets dat grote gevolgen had en zo een fake news moment werd. In de voorstelling zoeken een bluffer, een factchecker en een complotdenker samen naar antwoorden en vinden de mooiste waarheden en de smerigste leugens. Is de waarheid voor iedereen eigenlijk wel hetzelfde? En hoe kunnen waarheden die tegengesteld lijken te zijn toch samenkomen in een groter geheel? Hoe word je eigenlijk een zelfdenkend, kritische burger? De voorstelling is te bezoeken van maandag t/m vrijdag (m.u.v. woensdagmiddag) van 12 t/m 28 april 2022.

Meer informatie?
Kijk op de website van Werkplaats Walhalla.


Werkplaats Walhalla

Bezoekadres: Tolhuisstraat 105, 3072 LS  Rotterdam

Contactpersoon: Bram de Ferrante

Telefoonnummer: 010 7370393

E-mailadres: bram@werkplaatswalhalla.nl

Niveau: PO 7-8

Groepsgrootte: Min. 15 • Max. 130

Leergebieden:

Mens & Maatschappij

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.