Werkplaats Walhalla

Home > Bestemmingen > Werkplaats Walhalla

Werkplaats Walhalla is de derde locatie van Theater Walhalla op Katendrecht. Een kleinschalig podium en productiehuis voor professionele talentontwikkeling inéén. Het richt zich op talentvolle net-afgestudeerde theatermakers.

Voor scholen
Voor leerlingen van 8 t/m 14 jaar biedt Werkplaats Walhalla de muziektheatervoorstelling: Sultan in de maan. Er wordt een parallel getrokken tussen de belevingswereld van kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de belevingswereld van kinderen vandaag de dag. De voorstelling gaat over racisme, fascisme en verzet in Marokko tijdens de Duitse bezetting. In het voorjaar van 2020 speelt deze voorstellingen op verschillende dagen voor scholen in het primair onderwijs.


Meer informatie?
Kijk op de website van Werkplaats Walhalla.


Werkplaats Walhalla

Bezoekadres: Tolhuisstraat 105, 3072 LS  Rotterdam

Contactpersoon: Marion van Dragt

Telefoonnummer: 010 7370393

E-mailadres: marion@theaterwalhalla.nl

Niveau: PO (V)SO 6-8

Groepsgrootte: Min. 15 • Max. 130

Leergebieden:

Mens & Maatschappij

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.