Theater Rotterdam

Home > Bestemmingen > Theater Rotterdam

Theater Rotterdam maakt theater, toont theater en leidt de nieuwste generatie makers op. De instelling staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair theater dat verschil, diversiteit en veelvormigheid wil vieren. Van tekstueel en lichamelijk theater tot hiphop en klassiek ballet. Er zijn zo’n 300 voorstellingen per seizoen op twee locaties: TR Schouwburg en TR Witte de With.

Voor scholen
Theater Rotterdam denkt graag met leraren mee over een passend programma binnen de inrichting van kunstonderwijs op de school. Er wordt geëxperimenteerd met verschillende vormen zodat jongeren geprikkeld worden om een relatie aan te gaan met elkaar, met de makers, de voorstelling en/of Theater Rotterdam.

Meer informatie
Bekijk hier het educatieve programma van Theater Rotterdam.

IFFR 
Van 22 januari t/m 2 februari 2020 is International Filmfestival Rotterdam dé plek waar je samen met je leerlingen de kleurrijke wereld van film in duikt. Een locatie waar een groot deel van het schoolprogramma plaatsvindt is Theater Rotterdm. Vanaf het moment dat het programma bekend is, kun je ook je bus boeken. Kijk op deze pagina voor meer informatie of neem contact op met Renske Gasper via tel. 010 8909090 of education@iffr.com. 


Theater Rotterdam

Bezoekadres: Schouwburgplein 25, 3012 CL  Rotterdam

Contactpersoon: Mynou van der Linden

Telefoonnummer: 010 3032743

E-mailadres: mynou.vanderlinden@theaterrotterdam.nl

Niveau: PO 5-6

Groepsgrootte: Min. 10 • Max. 160

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.