TENT

Home > Bestemmingen > TENT

TENT is een tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst. De ruimte toont voornamelijk werk van (jonge) Rotterdamse kunstenaars die veelal tijdens de tentoonstelling een bijdrage leveren aan het educatieve programma.

Voor scholen
Bij TENT kunnen leerlingen van ieder niveau en iedere leeftijd terecht voor een flinke portie verwondering en een goed gesprek over kunst. Naast interactieve rondleidingen met een filosofische inslag biedt de instelling ook workshops. Omdat iedere school anders is, werkt TENT vraaggericht. Programma’s en activiteiten worden op maat gemaakt voor de verschillende doelgroepen. Ben je op school met een bepaald thema bezig? Dan zoekt TENT naar mogelijkheden om dit thema uit te werken met bijvoorbeeld een kunstenaar, een tentoonstelling of publicaties.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over het programma voor primair onderwijs.


TENT

Bezoekadres: Witte de Withstraat 50, 3012BR  Rotterdam

Contactpersoon: Judith Vorwerk

Telefoonnummer: 010 4135498

E-mailadres: judith@tentrotterdam.nl

Niveau: PO SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 10 • Max. 35

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.