Stichting Plons

Home > Bestemmingen > Stichting Plons

Uit onderzoek blijkt dat zeilen een zeer geschikte vorm van sportbeoefening is voor mensen met een beperking. Stichting Plons biedt daarom zeilactiviteiten op de Kralingse Plas aan aan kinderen die normaliter, vanwege een beperking, ‘buiten de boot vallen’. Dit zijn kinderen met een verstandelijke-, lichamelijke-, meersoortige of visuele beperking maar ook bijvoorbeeld kinderen met een stoornis in het autistische spectrum of met een ernstige, ongeneeslijke ziekte.

Voor scholen
In het seizoen kan er op diverse dagdelen (in overleg met de Watersport Vereniging Rotterdam) gezeild worden in groepen tot ongeveer 18 leerlingen. Deze activiteit kan in de ochtend of middag plaatsvinden. De activiteiten worden gratis aangeboden en ook voor de benodigde materialen, zoals zwemvesten en zeilkleding wordt gezorgd.

Stichting Plons

Bezoekadres: Langepad 27, 3062 CJ  Rotterdam

Contactpersoon: Mark van der Heijden

Telefoonnummer: 084 0031343

E-mailadres: info@plons.nl

Niveau: (Voortgezet) speciaal onderwijs

Groepsgrootte: Min. 7 • Max. 15

Leergebieden:

Sport & Bewegen

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.