SKVR - Rotterdam centrum

Home > Bestemmingen > SKVR - Rotterdam centrum

Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) is het Centrum voor de Kunsten van Rotterdam. Je kunt er terecht voor cursussen, workshops en evenementen op het gebied van muziek, dans, theater, beeldende kunst, mode & design, fotografie & media en schrijven.

Voor scholen 
Een les bij SKVR is altijd een beleving. Voor leerlingen is er een breed aanbod van workshops en lessenseries.  Leerlingen ontwikkelen niet alleen kunstzinnige vaardigheden maar ook 21e eeuwse vaardigheden. Daarnaast wordt ingehaakt op thema’s als: wetenschap & technologie, groepsvorming, persoonsvorming, burgerschap en gezondheid. De lessen doen een beroep op verbeeldingskracht, creativiteit en sociale- en communicatieve vaardigheden. Plezier en betrokkenheid zijn uitgangspunten bij het leren.

Meer informatie
Lees hier alles over het onderwijsaanbod van SKVR.


SKVR - Rotterdam centrum

Bezoekadres: Hennekijnstraat 6, 3012 EB  Rotterdam

Contactpersoon: Ivy Coenegracht

Telefoonnummer: 010 2718320

E-mailadres: onderwijs@skvr.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 1 • Max. 300

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.