Skateland

Home > Bestemmingen > Skateland

Skateland is een laagdrempelig indoor skatepark (2600 m2) waar verschillende sporten worden beoefend zoals skateboarden, bmx-en , inlineskaten en stuntsteppen. Het skatepark is opgebouwd in een aantal losse gebieden waardoor beoefenaren van verschillende sporten, leeftijden en niveaus naast elkaar hun gang kunnen gaan.

Voor scholen
Een activiteit met de klas bij Skateland staat garant voor uitdaging en plezier. Leerlingen leren eigen grenzen verleggen en doen ervaring op met de verschillende sporten onder begeleiding van ervaren instructeurs. De invulling van de activiteiten wordt afgestemd op de wensen van de school. Alle benodigde materialen zijn aanwezig, waaronder ook beschermingsmiddelen zoals helm, knie-, elleboog- en polsbeschermers.

Meer informatie?
Lees hier alles over het lesaanbod van Skateland.

Skateland

Bezoekadres: Piekstraat 45, 3071 EL  Rotterdam

Contactpersoon: Peter Hoogland

Telefoonnummer: 010 4113413

E-mailadres: info@skateland.nl

Niveau: PO (V)SO 4-8

Groepsgrootte: Min. 10 • Max. 100

Leergebieden:

Sport & Bewegen

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.