Senang Hoek van Holland - De Surfschool

Home > Bestemmingen > Senang Hoek van Holland

Bij Senang Hoek van Holland is er voor ieder wat wils. Zowel op het land als in het water kunnen kinderen zich volledig uitleven. Zo kunnen ze hun eerste ervaringen opdoen als surfer bij De Surfschool, zoveel mogelijk punten verzamelen bij een stoere zeskamp op het strand, racen met een blowkart of met sandboards de duinen afglijden. Even uitrusten onder het genot van een patatje of poffertjes hoort er natuurlijk bij. 

Voor scholen
Voor leerlingen is het strand een mooie plek om uit te waaien en nieuwe ervaringen op te doen. Zo kan een surfles een leuke alternatieve gymles of sportdag zijn en is een middag strandjutten ideaal om de omgeving te ontdekken. Er zijn tal van activiteiten mogelijk in het water en op het strand voor elke leeftijd. Ook voor speciaal onderwijs scholen is dit een geschikte bestemming omdat de lessen volledig naar wens kunnen worden ingericht.

Meer informatie?
Klik hier voor meer info over mogelijke lessen in het water en hier voor activiteiten op het strand. Freek Ruigrok praat je graag bij over alle mogelijkheden: tel. 06 28651046.


Senang Hoek van Holland - De Surfschool

Bezoekadres: Rechtestraat 31, 3151 HV  Hoek van Holland

Contactpersoon: Freek Ruigrok

Telefoonnummer: 06 28651046

E-mailadres: info@senanghvh.nl

Niveau: PO (V)SO 5-8

Groepsgrootte: Min. 2 • Max. 200

Leergebieden:

Sport & Bewegen

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.