Schaatsbaan Rotterdam

Home > Bestemmingen Schaatsbaan

Op twee overdekte banen kan drie maanden per jaar worden geschaatst. De ene baan is 400 meter lang en heeft officiële ISU-afmetingen waar jonge schaatstalenten, schaatsverenigingen, sportieve recreanten en wedstrijdschaatsers terecht kunnen. De andere overdekte baan is 1600 vierkante meter groot en is onder meer geschikt voor beginnende schaatsers, schoolschaatsen, kunstschaatsen en curling.

Voor scholen
Schoolschaatsen is een leuke manier voor leerlingen om in aanraking te komen met de schaatssport. Bij de schaatsbaan kun je verschillende tijdsblokken reserveren die allemaal onder schooltijd vallen. Mede dankzij de gemeente Rotterdam krijgen basis- en middelbare scholen binnen de stadsgrenzen de kans om gratis met hun leerlingen van het ijs te genieten. Het is ook mogelijk om clinics te volgen voor ijshockey of lange afstand schaatsen. Zo is voor ieder kind wat wils!

Meer informatie?
Kijk hier voor meer informatie over het schoolprogramma.


Schaatsbaan Rotterdam

Bezoekadres: Toepad 95, 3063 NJ  Rotterdam

Contactpersoon: Lilian Yakunina

Telefoonnummer: 010 7900514

E-mailadres: school@schaatsbaanrotterdam.nl

Niveau: PO 1-8

Groepsgrootte: Min. 10 • Max. 250

Leergebieden:

Sport & Bewegen

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.