Oude Luxor Theater

Home > Bestemmingen > Oude Luxor Theater

Al ruim 100 jaar staat midden in het centrum van Rotterdam het oude Luxor Theater. Ooit geopend als filmtheater en in de jaren na de oorlog steeds verder uitgegroeid tot een van de belangrijkste variété en cabaret theaters van Nederland. Naast het grote nieuwe Luxor Theater biedt het oude Luxor Theater een breed programma van amusement, denk aan cabaret, theaterconcerten en toneelvoorstellingen voor jong en oud.

Voor scholen 
In het oude Luxor zijn leuke voorstellingen die geschikt zijn voor leerlingen van verschillende leeftijden.

IFFR 
Van 22 januari t/m 2 februari 2020 is International Filmfestival Rotterdam dé plek waar je samen met je leerlingen de kleurrijke wereld van film in duikt. Een locatie waar een groot deel van het schoolprogramma plaatsvindt is het oude Luxor Theater. Vanaf het moment dat het programma bekend is, kun je ook je bus boeken. Kijk op deze pagina voor meer informatie of neem contact op met Renske Gasper via tel. 010 8909090 of education@iffr.com. 


Oude Luxor Theater

Bezoekadres: Kruiskade 10, 3012 EH   Rotterdam

Contactpersoon: Ivonne van Uden

Telefoonnummer: 010 – 4960000

E-mailadres: ivonne@luxortheater.nl

Niveau: PO (V)SO 1-2/6-8

Groepsgrootte: Min. 1 • Max. 900

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.