'n Bries

Home > Bestemmingen > 'n Bries

'n Bries is een theatergezelschap dat de natuur op het Brienenoordeiland gebruikt als podium. Een avontuurlijk gezelschap dat voor een jong publiek kunst, theater en natuurbeleving integreert tot een totaalervaring.

Voor scholen
Voor leerlingen van het primair onderwijs (groep 3-5) biedt 'n Bries een interactieve voorstelling in de natuur met verplaatsingen naar verschillende plekken op het eiland. Daarna volgt een workshop waarbij de kinderen ingaan op het beleven van de natuur. Het programma duurt in totaal 3 uur. Leerlingen komen in een wonderlijke wereld terecht. Ze mogen klimmen in bomen, geblinddoekt rondstruinen, vissen in de poel en zoeken naar allerlei beestjes. Het is een programma waarbij de nadruk ligt op voelen en vooral zelf op onderzoek uitgaan. Bij deze excursie gaat het niet alleen om educatie, maar vooral ook om wat kinderen zelf ontdekken.

Meer informatie?
Klik hier als je meer wilt weten over het educatieprogramma van 'n Bries.  


'n Bries

Bezoekadres: Hoendiep, 3077 AX  Rotterdam

Contactpersoon: Joke Olthaar

Telefoonnummer: 06 14044142

E-mailadres: eenbries@gmail.com

Niveau: PO 4-6

Groepsgrootte: Min. 20 • Max. 50

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.