LantarenVenster

Home > Bestemmingen > LantarenVenster

LantarenVenster is het theater voor film en jazz in Rotterdam. Met ruim 9600 filmvoorstellingen per jaar, meer dan 120 concerten, diverse grote festivals, educatieprojecten, congressen en andere publieksevenementen is er zeven dagen per week altijd wat te beleven.

Voor scholen
Met leerlingen naar de film? Dat kan overdag van maandag tot en met vrijdag. Er kan gekozen worden voor een besloten schoolvoorstellingen van een film uit het reguliere programma (minimaal veertig leerlingen) of een film naar keuze (minimaal vijftig leerlingen). 

Watch That Sound (Groep 5-8)
Samen met Watch That Sound biedt LantarenVenster een film- en muziekproject aan waarbij leerlingen op een originele en aansprekende manier kennismaken met de wereld van muziek en beeld. De klas leert een film-soundtrack maken aan de hand van nieuwe en toegankelijke mediatechnieken. Alles wordt door de leerlingen zelf bedacht, uitgeprobeerd, gemaakt en opgenomen. Klik hier voor meer informatie of neem contact op met Jorien Muste: jorien@watchthatsound.nl.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over het educatieprogramma van LantarenVenster op deze pagina.


LantarenVenster

Bezoekadres: Otto Reuchlinweg 996, 3072 MD  Rotterdam

Contactpersoon: Marloes den Hoed

Telefoonnummer: 010 2772287

E-mailadres: denhoed@lantarenvenster.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 40 • Max. 248

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.