Kunsthal

Home > Bestemmingen > Kunsthal

Kunsthal Rotterdam is een museum dat bekend staat om contrastrijke en spraakmakende tentoonstellingen en activiteiten. De Kunsthal probeert op innovatieve wijze steeds weer nieuw publiek aan zich te binden.

Voor scholen
De Kunsthal biedt een uitgebreid programma voor het basisonderwijs. Programma’s die kinderen van 4 tot 12 jaar aanzetten om beter te kijken, vragen te stellen, met elkaar in discussie te gaan of iets te maken. Het programma is altijd aangepast op het actuele tentoonstellingsprogramma van de Kunsthal en is, waar mogelijk, geïntegreerd in het KunsthalLAB: een speciale ruimte voor kinderen en schoolklassen.

Meer informatie
Bekijk hier het educatieprogramma van de Kunsthal. 


Kunsthal

Bezoekadres: Westzeedijk 341, 3051 AA  Rotterdam

Contactpersoon: Johan Gielen

Telefoonnummer: 010 4400302

E-mailadres: educatie@kunsthal.nl

Niveau: PO (V)SO 4-8

Groepsgrootte: Min. 1 • Max. 500

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.