Kinderboerderij De Wilgenhof

Over Kinderboerderij de Wilgenhof
De Wilgenhof is een grote kinderboerderij met een natuurspeeltuin en horeca, naast Berg- en Broekpark. Op de kinderboerderij leven traditionele landbouwhuisdieren waar kinderen kennis mee kunnen maken. In het lescentrum kunnen leerlingen leren over de planten, dieren en de omgeving. Hierbij staat ervarings- en belevingsonderwijs centraal zodat kinderen kennis en bewondering voor de natuur opbouwen. Daarnaast is de Wilgenhof een leerplek met duurzame aanpassingen zoals een We Cycle inleverpunt voor kleine elektrische apparaten en frituurvet en een ‘zwerfboekenkastje’ waar je boeken kunt inleveren en lenen. Er is een duurzaam groen dak, zonnepanelen, regentonnen, lichtkoepels en automatische verlichting.


Meer informatie?
Deze kinderboerderij biedt maatwerk voor uiteenlopende lessen en natuuractiviteiten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen. Op de Wilgenhof worden regelmatig (gratis) activiteiten georganiseerd. Houd hiervoor de website, de wijkkranten en de posters in de gaten.

 


Kinderboerderij De Wilgenhof

Bezoekadres: Ringdijk 76, 3054 KV  Rotterdam

Contactpersoon: Boy Ridderhof

Telefoonnummer: 010 4614940

E-mailadres: bpjm.ridderhof@rotterdam.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 8 • Max. 30

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.