Kinderboerderij De Oedenstee

Home > Bestemmingen > Kinderboerderij De Oedenstee

De Oedenstee is een gezellige kinderboerderij midden in Hoogvliet. Hier leven onder andere koeien, ezels, cavia's en konijnen. Je kunt een wandeling maken tussen de geiten en schapen of neem eens een kijkje in de stallen. De kinderboerderij is een leuke, gezellige plek, waar jong en oud kennismaakt met dier en natuur. 

Voor scholen
In het lescentrum kunnen leerlingen leren over de planten, dieren en de omgeving. Hierbij staat ervarings- en belevingsonderwijs centraal. Deze kinderboerderij biedt maatwerk voor uiteenlopende lessen en natuuractiviteiten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen.


Kinderboerderij De Oedenstee

Bezoekadres: Marthalaan 46, 3194 EH  Hoogvliet

Contactpersoon: Elly Visser

Telefoonnummer: 010 4386682

E-mailadres: oedenstee@natuurstad.nl

Niveau: BO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 1 • Max. 30

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.