Kinderboerderij De Bokkesprong

Home > Bestemmingen > Kinderboerderij De Bokkesprong

Op kinderboerderij De Bokkesprong leven traditionele landbouwhuisdieren waar kinderen kennis mee kunnen maken. Daarnaast zijn er diverse duurzame aanpassingen zoals een We Cycle inleverpunt voor kleine elektrische apparaten en frituurvet en een ‘zwerfboekenkastje’ waar je boeken kunt inleveren en lenen. Je vindt er een duurzaam groen dak, zonnepanelen, regentonnen, lichtkoepels en automatische verlichting.

Voor scholen
In het lescentrum kunnen leerlingen leren over de planten, dieren en de omgeving. Hierbij staat ervarings- en belevingsonderwijs centraal. De kinderboerderij biedt maatwerk voor uiteenlopende lessen en natuuractiviteiten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen.


Kinderboerderij De Bokkesprong

Bezoekadres: Tjalklaan 90, 3028 JK  Rotterdam

Contactpersoon: Paul de Wind

Telefoonnummer: 010 4150204

E-mailadres: educatiebokkesprong@natuurstad.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 8 • Max. 36

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.