Kinderboerderij De Blijde Wei

Kinderboerderij De Blijde Wei ligt midden in het Ommoordse veld, tegen de rivier De Rotte. Er leven onder andere koeien, paarden, kippen en diverse knaagdieren. Je kunt een wandeling maken tussen de geiten en schapen, of een kijkje nemen in de stallen.

Voor scholen
In het lescentrum kunnen leerlingen leren over de planten, dieren en de omgeving. Hierbij staat ervarings- en belevingsonderwijs centraal. Deze kinderboerderij biedt maatwerk voor uiteenlopende lessen en natuuractiviteiten. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen. Op De Blijde Wei worden regelmatig (gratis) activiteiten georganiseerd.


Kinderboerderij De Blijde Wei

Bezoekadres: Bergse Linker Rottekade 435, 3069 LV  Rotterdam

Contactpersoon: Kristel Zuiddam

Telefoonnummer: 010 4567616

E-mailadres: educatieblijdewei@natuurstad.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 8 • Max. 36

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.