Het Natuurhistorisch

Home > Bestemmingen > Het Natuurhistorisch

Natuur uit eigen stad en ver daarbuiten, recent en oeroud. Alles van dichtbij te bekijken zonder dat het wegschiet of wegvliegt. Het Natuurhistorisch is een doodleuk Rotterdams museum dat blijft verbazen. Het museum heeft een uitgebreid educatief aanbod waarmee het leerlingen in aanraking laat komen met natuur en biologie. Ook wilt het Natuurhistorisch de leerling laten ervaren hoe gaaf en boeiend natuuronderwijs kan zijn. Het museum beschikt over kennis, een Museumlokaal en een prachtige educatieve collectie.

Hebben jouw leerlingen ooit oog in oog gestaan met een Sumatraanse tijger? De 20.000 jaar oude kies van een mammoet in hun handen gehad? Of de schedels van een miereneter en een zebra met elkaar vergeleken? Een haaienbek eens goed aan de tand gevoeld? In het Natuurhistorisch Museum Rotterdam mag én kan dat allemaal!

Laat de leerlingen kennismaken met het veelzijdige dierenleven en biologie in de breedste zin van het woord. De lessen zijn op maat gemaakt, passend bij elk niveau, en zijn opgebouwd uit een korte inleiding, daarna gaan de leerlingen zelf gericht op ontdekkingstocht door het museum.

Bekijk hier de website van het Natuurhistorisch Museum voor meer informatie over de verschillende lesprogramma’s en het boeken van deze excursies.


Het Natuurhistorisch

Bezoekadres: Westzeedijk 345, 3015 AA  Rotterdam

Contactpersoon: Shirley Jaarsma

Telefoonnummer: 010 2660462

E-mailadres: educatie@hetnatuurhistorisch.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 1 • Max. 30

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.