FutureLand

Home > Bestemmingen > Futureland

Dichterbij de modernste haven van Europa kun je niet komen. Ervaar hoe het is als alles groot, groter of grootst is. In FutureLand sta je oog in oog met de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam.
Voor scholen
Maasvlakte 2 heeft raakvlakken met verschillende vakken in het primair onderwijs, denk aan aardrijkskunde, rekenen en geschiedenis. FutureLand biedt lesmateriaal aan dat gebruikt kan worden in de klas, maar leerlingen beleven de Maasvlakte 2 pas echt door het informatiecentrum te bezoeken. Er is een speciaal programma samengesteld met een presentatie, introductiefilm en een interactieve ontdekkingstocht op verschillende niveaus. Daarnaast zijn programma’s op maat mogelijk.

Meer informatie?
Lees hier meer over het educatieve programma van FutureLand.

FutureLand

Bezoekadres: Europaweg 902, 3199 LC  Rotterdam

Contactpersoon: Receptie & reserveringen

Telefoonnummer: 010 2522520

E-mailadres: info@futureland.nl

Niveau: PO (V)SO 7-8

Groepsgrootte: Min. 10 • Max. 30

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.