De Speelfabriek

Home > Bestemmingen > De Speelfabriek

Over de Speelfabriek
Zelf auto’s timmeren, boten of vliegtuigen maken of dammen bouwen? Het kan bij De Speelfabriek! De Speelfabriek is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Een plek waar je zelf dingen kunt maken. En bijna alles mag je ook mee naar huis nemen. Wedstrijdjes racen met eigen gefabriceerde raceauto's, tekeningen maken zoals de zandtovenaar, zeep maken, met de vliegbuizen spelen, knikkerbanen aanleggen, je zelfgemaakte boot uittesten, een milkshake fietsen, frieten bakken en een ansichtkaart maken om ook opa en oma te laten weten dat het leuk was.

Door te maken, testen en te verbeteren leren de kinderen spelenderwijs samenwerken met wetenschap en techniek. Ze kunnen zélf aan de slag gaan en ‘iets’ bouwen dat werkt. Kinderen leren actief alle leuke uitdagingen die techniek biedt. Een gezamenlijke nabespreking geeft de kans het geleerde ook didactisch te verankeren.

Meer informatie?
Bekijk hier de website van De Speelfabriek voor meer informatie over de verschillende programma’s en workshops en het boeken van excursies.


De Speelfabriek

Bezoekadres: Glashaven 46, 3011 XK  Rotterdam

Contactpersoon: Maarten Horstink

Telefoonnummer: 06 26470417

E-mailadres: maarten@speelfabriek.net

Niveau: PO SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 12 • Max. 45

Leergebieden:

Natuur & Techniek

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.