De Makerij

Home > Bestemmingen > De Makerij

Bij De Makerij zijn kinderen te gast in de werkplaats van een goudsmid. Onder begeleiding gaan ze aan de slag met professioneel handgereedschap. Ze zagen, vijlen en schuren en maken zo in een dagdeel hun eigen werkstuk. Tijdens deze ochtend of middag staat de beleving, het plezier en de voldoening van het zelf maken, centraal. Alle kinderen gaan met een eigen creatie weer naar huis.

Voor scholen
Omdat kinderen bijna niet meer in aanraking komen met andere materialen en gereedschappen dan papier, schaar en kwast,  ervaren ze bij De Makerij hoe leuk het is om zelf iets te maken. Het leren van een techniek is voor dit eenmalige bezoek van 2,5 uur van ondergeschikt belang. Het gaat om de beleving die hopelijk kinderen inspiratie biedt voor hobby of opleiding/werk in de toekomst.


De Makerij

Bezoekadres: Hillevliet 90, 3074 KD  ROTTERDAM

Contactpersoon: Chantal Mies

Telefoonnummer: 010 465 79 38

E-mailadres: info@demakerij.nl

Niveau: PO 7-8

Groepsgrootte: Max. 30

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Natuur & Techniek

Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.