Circus Rotjeknor

Home > Bestemmingen > Circus Rotjeknor

Over Circus Rotjeknor
Circus Rotjeknor heeft een prachtige eigen circusloods op Katendrecht. Op woensdagochtenden kunnen schoolklassen circus spelen in een inspirerende omgeving die speciaal ingericht is; er is een luchtwerkinstallatie van wel 12 meter hoog, er zijn koorddansrekken, er liggen heel veel matten, balanceerballen en eenwielers. En is er aan het einde van de workshop iets om te presenteren? Dan doen we het theaterlicht aan!

In de circusworkshop zijn alle kinderen actief bezig met diverse circustechnieken zoals balanceren (op een bal, eenwieler of koord), met acrobatiek (in de lucht of in een piramide), met jongleren (diabolo’s, ringen of doekjes) en nog veel meer!

Circus Rotjeknor ziet in circus een spel met unieke mogelijkheden om bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van kinderen en jongeren. Circus geeft ruimte om creativiteit op een speelse manier te ontwikkelen. Met circus werk je samen. Bovendien is het een sportieve activiteit die zeer gevarieerde fysieke en motorische vaardigheden vergt.

Meer informatie?
Het is mogelijk om een korte of lange workshop te boeken, mét of zonder voorstelling. In de circusloods bevindt zich ook de HBO circusopleiding van Codarts. Het is zomaar mogelijk een toekomstige artiest van Cirque du Soleil tegen het lijf te lopen…


Circus Rotjeknor

Bezoekadres: Paul Nighkade 19E, 3072 AN  Rotterdam

Contactpersoon: Johan Both

Telefoonnummer: 06 36518990

E-mailadres: info@circusrotjeknor.nl

Niveau: PO SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 8 • Max. 70

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Sport & Bewegen

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.