Belasting- en Douanemuseum

Home > Bestemmingen > Belasting- & Douanemuseum

Het Belasting- en Douanemuseum laat jonge burgers kennis maken met de belastingen en de besteding ervan, maar ook met de taken die de Douane verricht aan de grens.

Voor scholen
Voor leerlingen in het primair onderwijs biedt het museum leuke en leerzame lesprogramma’s vanaf de laagste groepen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speels programma over belasting of een les in het museum over smokkelwaar. Ook is het mogelijk om een les op maat aan te vragen. Je kunt leerlingen in de klas al voorbereiden op een bezoek aan het museum met behulp van de handige speur-, speel- en snuffelposter. Kinderen krijgen aan de hand van de illustraties van Charlotte Dematons een kijkje in de wereld van de Douane.

Meer informatie?
Klik hier als je meer wilt weten over het educatieprogramma van het Belasting- en Douanemuseum.Belasting- en Douanemuseum

Bezoekadres: Parklaan 14-16, 3016BB  Rotterdam

Contactpersoon: Hanneke Hoogendijk

Telefoonnummer: 088 1514912

E-mailadres: educatie@bdmuseum.nl

Niveau: PO SO 3-8

Groepsgrootte: Min. 10 • Max. 30

Leergebieden:

Mens & Maatschappij

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.