Adventure City Rotterdam

Ongekend spectaculair, uitdagend en uniek: Adventure City Rotterdam heeft meer dan 7.000 m² (waarvan 2.000 m² indoor) aan avontuurlijke activiteiten op het gebied van ‘zippen en klimmen’ en is daarmee het grootste zip- en klimpark van Europa. Indoor tref je, naast de bekende activiteiten als sportklimmen, boulderen en klimparcoursen (drie parcoursen indoor, tot elf meter hoogte), uitdagende ziplijnen aan, maar ook een vrije val met een hoogte van bijna tien meter! Klaar voor het avontuur?

Adventure City wil alle Rotterdamse basisschoolleerlingen de gelegenheid bieden om kennis te maken met het park. Daarom mag groep 5 t/m 8 tot 1 juli 2019 gratis komen kennismaken. 

Outdoorpark (vanaf maart 2019)
Vanaf medio maart 2019 kan je vanaf een waanzinnige hoogte en met razende snelheden het outdoorpark (van maar liefst 5.000 m²) met jouw klas beleven. In de ziprollercoaster zoef je hoog boven het park uit met een prachtig uitzicht op de stad. Hier zullen ook hoogte parcoursen komen, een toren met een vrije val van 20 meter en netten parcoursen met touwenbruggen. Kortom, een ervaring die je komend jaar niet wil missen.


Adventure City Rotterdam

Bezoekadres: Dorpslaan 428, 3084 LL  Rotterdam

Contactpersoon: Jan Stuyt

Telefoonnummer: 010 8002080

E-mailadres: info@adventurecityrotterdam.nl

Niveau: PO (V)SO 1-8

Groepsgrootte: Min. 20 • Max. 250

Leergebieden:

Sport & Bewegen

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.