A Tale of a Tub

A Tale of A Tub is een non-profit instelling voor hedendaagse kunst en cultuur in Spangen. Met tentoonstellingen, verschillende soorten events en performances wordt onderzocht hoe kunst kan bijdragen aan ons hedendaagse begrip van natuur, klimaat, gedeelde leefomgeving, gender, feminisme en de opkomende digitale samenleving. Beeldende kunst is de aanjager voor het bespreken van ontwikkelingen en problemen in de wereld.

Voor scholen
Het educatieprogramma bestaat uit tours en workshops waarbij leerlingen worden geprikkeld om na te denken over belangrijke onderwerpen die spelen in de maatschappij. Het werk van verschillende kunstenaars inspireert daarbij en zorgt ervoor dat ze hun blik op de wereld verbreden. Onder begeleiding van een ervaren art mediator gaan ze in op verschillende vragen en discussiepunten om zo tot nieuwe inzichten te komen en zichzelf in perspectief te kunnen plaatsen tegenover mens, dier en natuur.

Meer informatie?
Klik hier voor meer informatie over het educatieprogramma.


A Tale of a Tub

Bezoekadres: Justus van Effenstraat 44, 3027 TK  ROTTERDAM

Contactpersoon: Andrea Koll

Telefoonnummer: 0636520543

E-mailadres: andrea@a-tub.org

Niveau: PO 7-8

Groepsgrootte: Min. 8 • Max. 30

Leergebieden:

Kunst & Cultuur

Bekijk de website
Reserveer een buzzrit
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.