Home > Voor scholen > Kosten en voorwaarden

Kosten en voorwaarden

Tarief per busrit

Het bedrag per busrit dat wordt doorberekend is €206,83

De totale prijs van een busrit (heen en weer) is €275,77 per busrit. Stichting Buzz010 betaalt een deel van die kosten. Voor het restbedrag sturen we een rekening naar het schoolbestuur van de betreffende school. Het is aan het schoolbestuur of zij deze kosten betalen of doorberekenen aan de school. Neem contact op met je schoolbestuur als je wilt weten hoe dit voor jouw school geregeld is.

Het aantal benodigde bussen wordt bepaald op basis van het aantal personen. Bij het goedkeuren van de boeking bepaalt de vervoerder welke bus ingezet wordt voor de reservering. De bussen verschillen in het aantal zitplaatsen.

Tarief in schooljaar 2023-2024

In schooljaar 2023-2024 gelden nieuwe tarieven bij Buzz010. Het bedrag dat aan de school wordt doorberekend is €220,62.

De totaalprijs van een busrit is €275,77. De resterende vervoerskosten worden betaald door Stichting Buzz010. Het nieuwe tarief geldt ook voor busritten die nu geboekt worden voor schooljaar 2023-2024.

Ophaallocaties & rolstoelvervoer
Het is mogelijk om leerlingen op verschillende vestigingen op te halen en terug te brengen. Ook voor leerlingen die rolstoel gebonden zijn, kunnen we vervoer regelen. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat dit voor jouw boeking betekent.

Voorwaarden
De boekingsvoorwaarden en de vervoersvoorwaarden vormen een set voorwaarden die van toepassing zijn op de vervoerovereenkomst die tussen de School en Vervoerder (Nooteboom Tours) tot stand komt wanneer je een bus boekt via deze boekingswebsite.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.