Home > Voor scholen > Kosten en voorwaarden

Kosten en voorwaarden

Wie betaalt wat
De prijs van een busrit (heen en weer) is € 210,-. Stichting Buzz010 betaalt een deel van die kosten. Voor het restbedrag sturen we een rekening naar het schoolbestuur van de betreffende school. Het is aan het schoolbestuur of zij deze kosten betalen of doorberekenen aan de school. Neem contact op met je schoolbestuur als je wilt weten hoe dit voor jouw school geregeld is.

Het bedrag per busrit dat wordt doorberekend is:

2019/2020: € 105,-

2020/2021: € 126,-

2021/2022: € 147,-

Alle bedragen zijn exclusief 9% BTW. 

Ophaallocaties & rolstoelvervoer
Het is mogelijk om leerlingen op verschillende vestigingen op te halen en terug te brengen. Dit kost € 12,50 per extra locatie per bus. Ook voor leerlingen die rolstoel gebonden zijn, worden extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten variëren per reservering. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat dit voor jouw boeking betekent.

Voorwaarden
De boekingsvoorwaarden en de vervoersvoorwaarden vormen een set voorwaarden die van toepassing zijn op de vervoerovereenkomst die tussen de School en Vervoerder (Nooteboom Tours) tot stand komt wanneer je een bus boekt via deze boekingswebsite. 

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.