Home > Voor scholen > Kosten en beschikbaarheid

Kosten en beschikbaarheid

Wanneer kom je in aanmerking voor een busrit van Buzz010?
Als het schoolbestuur van je school is aangesloten bij het convenant van Buzz010 komen jullie in aanmerking voor busritten. Bekijk hier de lijst met aangesloten schoolbesturen. Is je schoolbestuur nog niet aangesloten, maar staat je school wel in Rotterdam? Je schoolbestuur kan nog aansluiten. Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost een busrit?
Een busrit (eenmaal heen en weer met één bus) wordt voor het grootste gedeelte bekostigd door Stichting Buzz010. Voor iedere busrit stuurt de stichting een rekening van €84,- exclusief btw aan het schoolbestuur van de betreffende school. Het is aan het schoolbestuur of zij deze kosten zelf betalen of aan de school doorberekenen. Neem contact op met je schoolbestuur voor meer informatie over jullie specifieke situatie.

Extra ophaallocaties
Wil je leerlingen van meerdere vestigingen laten ophalen om op excursie te gaan? Dan wordt er €10,- per extra locatie per bus extra doorberekend. Wil je weten wat dit voor jouw boeking betekent? Neem dan contact met ons op.

Rolstoelvervoer
Wanneer er leerlingen vervoerd moeten worden die rolstoel gebonden zijn, worden er eveneens extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen variëren per reservering (afhankelijk van hoeveel rolstoel gebonden leerlingen er vervoerd worden). Vermeld in het opmerkingenveld in het reserveringsformulier om hoeveel leerlingen het gaat. Wij gaan dan kijken wat er mogelijk is en wat de kosten zijn en nemen hierover contact met je op.

Hoeveel busritten zijn er beschikbaar?
In schooljaar 2018-2019 hebben wij 1633 busritten beschikbaar voor de aangesloten scholen. Al deze ritten zijn vanaf 1 februari 2019 verzameld in een open poule. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij.

Wanneer moet ik reserveren?
Reserveer jullie rit zo snel mogelijk. Door op tijd te boeken kunnen we overboeking bij onze vervoerder voor zijn. We hebben helaas niet oneindig veel bussen beschikbaar op een en dezelfde dag.

Hoeveel busritten worden er afgeschreven?
Wanneer je een reservering aanmaakt, wordt er automatisch één busrit afgeschreven van je tegoed. Nooteboom Tours bepaalt vervolgens hoeveel bussen er nodig zijn voor deze reservering. Bij de goedkeuring van de reservering wordt het definitieve aantal busritten afgeschreven van het tegoed van de school. 

 

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.