Home > Voor scholen > Kosten en beschikbaarheid

Kosten en beschikbaarheid

Wanneer kom je in aanmerking voor een busrit van Buzz010?
Als het schoolbestuur van je school is aangesloten bij het convenant van Buzz010 kom je in aanmerking voor busritten. Bekijk hier de lijst met aangesloten schoolbesturen. Is je schoolbestuur nog niet aangesloten, maar staat je school wel in Rotterdam? Je schoolbestuur kan nog aansluiten! Neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost een busrit?
Een busrit (eenmaal heen en weer met één bus) wordt voor het grootste gedeelte bekostigd door Stichting Buzz010. Voor iedere busrit stuurt de stichting een rekening van het restbedrag aan het schoolbestuur van de betreffende school. Het is aan het schoolbestuur of zij deze kosten zelf betalen of aan de school doorberekenen. Neem contact op met je schoolbestuur voor meer informatie over de specifieke situatie.

Het bedrag per busrit (één bus heen en weer) dat wordt doorberekend is:

  • 2019/2020: € 105,-
  • 2020/2021: € 126,-
  • 2021/2022: € 147,- 

Alle bedragen zijn exclusief 9% BTW. 

Extra ophaallocaties
Wil je leerlingen van meerdere vestigingen laten ophalen om op excursie te gaan? Dan wordt er €10,- per extra locatie per bus extra doorberekend. Wil je weten wat dit voor jouw boeking betekent? Neem dan contact met ons op.

Rolstoelvervoer
Wanneer er leerlingen vervoerd moeten worden die rolstoel gebonden zijn, worden er eveneens extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen variëren per reservering (afhankelijk van hoeveel rolstoel gebonden leerlingen er vervoerd worden). Vermeld in het opmerkingenveld in het reserveringsformulier om hoeveel leerlingen het gaat. Wij kijken wat mogelijk is en wat de kosten zijn en nemen hierover contact met je op.

Hoeveel busritten zijn er beschikbaar?
In schooljaar 2019-2020 hebben wij 1500 busritten beschikbaar voor de aangesloten scholen. Al deze ritten zijn verzameld in een open poule, waarbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Dus wees er snel bij.

Wanneer moet ik reserveren?
Reserveer jullie rit zo snel mogelijk. Door op tijd te boeken kunnen we overboeking bij onze vervoerder voor zijn. We hebben helaas niet oneindig veel bussen beschikbaar op een en dezelfde dag.


{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.