Home > Voor scholen > Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Buzz010 zorgt voor het vervoer naar educatieve bestemmingen. De excursie zelf boek je rechtstreeks bij de aanbieder. Je kunt kiezen uit een bestemming uit het overzicht op de website, maar ook voor één die er niet tussen staat. Dit kun je aangeven bij het reserveren. Daarbij is het belangrijk dat de bestemming educatief is en zich bevindt binnen de stadsgrenzen van Rotterdam.

Activeren
Om als school busritten te kunnen reserveren, moet je eerst je account activeren met de unieke link die is verstuurd per email. Heb je geen mail ontvangen of ben je ‘m kwijt? Neem dan contact met ons op. Hierna krijg je toegang tot een persoonlijke online omgeving waarin je de busritten kunt boeken.

Reserveren
Je boeking is pas definitief als je een bevestiging hebt ontvangen van de vervoerder: Nooteboom Tours. In verband met de drukke planning is het nodig dat je je busritten minimaal twee weken van te voren reserveert.

Busritten
Voor de busritten geldt op = op, dus we raden aan zo snel mogelijk te boeken om zeker te zijn van een plekje.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.