Home > Voor scholen > Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Rotterdamse basisscholen* kunnen op deze website busritten reserveren voor educatieve excursies in Rotterdam. Buzz010 zorgt hierbij enkel voor het vervoer. De excursie zelf boek je rechtstreeks bij de bestemming. Meer informatie over de kosten en beschikbaarheid van busritten, vind je hier.

Reserveren
Om busritten te kunnen reserveren ontvang je als school eerst een unieke aanmeldlink per email. Na het aanmelden krijg je toegang tot een persoonlijke omgeving waar je vervolgens busritten kunt boeken naar zelfgekozen excursiebestemmingen binnen de gemeente Rotterdam.

Let op: boek je busrit minstens 2 weken van tevoren om zeker te zijn van een bus. Meer informatie over het reserveren van busritten is hier te vinden.

De ambitie van Buzz010 is dat elke leerling twee keer per jaar op excursie gaat. Voor het schooljaar 2019-2020 is het totaal aantal beschikbare busritten vastgesteld op 1500. 

Na de busrit
Om de diensten van Buzz010 te verbeteren hebben we jouw input nodig. Daarom verwachten we na de excursie een korte terugkoppeling. Meer informatie over de evaluatie van de busritten is hier te vinden.


Klik op de linkjes hieronder voor meer informatie per onderwerp.

Heb je nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

De busritten zijn bedoeld voor scholen in het primair onderwijs die onder een deelnemend schoolbestuur vallen. Is de school aangesloten bij een ander bestuur? Dan dient hiervoor eerst het convenant ondertekend te worden. Het convenant heeft een geldigheidsduur tot en met schooljaar 2021-2022. Bekijk hier of jouw school al is aangesloten bij Buzz010.{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.