Home > Voor scholen > Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als Rotterdamse basisschool* reserveer je op deze website een busrit voor educatieve excursies in Rotterdam. Buzz010 zorgt hierbij enkel voor het vervoer. De excursie zelf boek je rechtstreeks bij de bestemming. Meer informatie over de kosten en beschikbaarheid van busritten, vind je hier.

Het reserveren van busritten
Als je een busrit wilt reserveren ontvangt de school per e-mail een unieke aanmeldlink. Na het eenmalig aanmelden van je school kun je in je persoonlijke omgeving. Via deze website, kun je een busrit boeken naar een zelfgekozen excursiebestemming binnen de gemeente Rotterdam.

Let op: boek je busrit minstens 2 weken van tevoren om zeker te zijn van een bus. Meer informatie over het reserveren van busritten is hier te vinden.

De ambitie van Buzz010 is dat elke leerling twee keer per jaar op excursie gaat. Voor het schooljaar 2019-2020 is het totaal aantal beschikbare busritten vastgesteld op 1500. 

Na de busrit
Om de diensten van Buzz010 te verbeteren hebben we jouw input nodig. Daarom verwachten we na de excursie een korte terugkoppeling. Meer informatie over de evaluatie van de busritten is hier te vinden.


Wil je meer weten over hoe je jouw school kunt aanmelden voor Buzz010? Benieuwd naar hoe het reserveren van busritten verloopt? Of wat er na afloop van de excursie gebeurt?

Heb je nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

De busritten zijn bedoeld voor het primair onderwijs die onder een deelnemend schoolbestuur vallen. Is de school aangesloten bij een ander bestuur? Dan dient hiervoor eerst een partnerschap vastgesteld te worden, door het onderteken van het convenant. Het convenant heeft een geldigheidsduur tot en met schooljaar 2021-2022. Bekijk hier of jouw school al is aangesloten bij Buzz010.{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.