Home > Voor scholen > Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Als Rotterdamse basisschool* reserveer je via deze website vanaf het schooljaar 2018-2019 busvervoer voor educatieve excursies binnen Rotterdam. Buzz010 faciliteert hierbij enkel de reserveringen van de busritten. De excursies zelf boekt de leraar rechtstreeks bij de excursiebestemming. Meer informatie over de kosten en beschikbaarheid van Buzz010, vind je hier.


Het reserveren van busritten
Voor het reserveren van de busritten ontvangt de school per e-mail een unieke aanmeldlink. Na het aanmelden van je school kun je in je persoonlijke omgeving. Via deze website, kun je een busrit boeken naar een zelfgekozen excursiebestemming binnen de gemeente Rotterdam.

Let op: boek je busrit minstens 2 weken van tevoren om zeker te zijn van een bus. Meer informatie over het reserveren van busritten is hier te vinden.

De ambitie van Buzz010 is dat elke leerling twee excursies per jaar onderneemt. Voor het schooljaar 2018-2019 is het totaal aantal beschikbare busritten vastgesteld op 1633. Hier lees je meer over het beschikbare aantal busritten per school. 

Na de busrit
Om de diensten van Buzz010 continu aan te scherpen hebben we jouw input als gebruiker nodig. Daarom verwachten we na je het bezoek een korte terugkoppeling over het verloop van het educatieve uitstapje. Meer informatie over de evaluatie van de busritten is hier te vinden.

Wil je meer weten over hoe je jouw school kunt aanmelden voor Buzz010? Benieuwd naar hoe het reserveren van busritten verloopt? Of wat er na afloop van de excursie gebeurt?

Heb je nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact met ons op.

De busritten zijn bedoeld voor het primair onderwijs die onder een deelnemend schoolbestuur vallen. Is de school aangesloten bij een ander bestuur? Dan dient hiervoor eerst een partnerschap vastgesteld te worden, door het onderteken van het convenant. Het convenant heeft een geldigheidsduur tot en met schooljaar 2021-2022. Bekijk hier of jouw school al is aangesloten bij Buzz010.{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.