Home > Voor scholen Hoe werkt het? > Aanmelden

Aanmelden

Wil je jouw school aanmelden voor de busritten van Buzz010? Dat kan door eenmalig onderstaande stappen te doorlopen en zo een schoolaccount aan te maken. Met dit account kun je vervolgens snel en gemakkelijk busritten reserveren.

Stap 1. Meld je aan via de aanmeldlink
Deze unieke aanmeldlink ontvangt jouw school per e-mail vanuit Buzz010. Door op de link te klikken kom je terecht in de persoonlijke omgeving van de school op de website waar je de basisgegevens kunt aanvullen en een wachtwoord kunt aanmaken.

Heb je geen e-mail ontvangen met de aanmeldlink of heb je hier vragen over? Neem dan contact op via info@buzz010.nl.

Stap 2. Vul de vragenlijst in
Tijdens de activering vul je éénmalig een aanmeldformulier in. Dit neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Deze vragen gaan over je school, over de excursies uit het verleden en over je motivatie om gebruik te maken van Buzz010.

Stap 3. Rond het aanmeldproces af
Verzend de vragenlijst. Hierna verschijnt er een pop-up met de mededeling dat je bent aangemeld en ontvang je een welkomstmail ter bevestiging van je inschrijving.

Heb je de bevestigingsmail van de aanmelding ontvangen? Dan ben je klaar om busritten te reserveren!

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.