Media Toolkit

Home > Voor aanbieders > Media Toolkit

Media Toolkit

Communiceren over Buzz010?
Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van Buzz010 voor Rotterdamse basisschoolleerlingen. Wil jij als aanbieder ook communiceren over Buzz010?

Media Toolkit Buzz010
Hieronder staat een toolkit met meer informatie over Buzz010 voor op je website, social media en andere communicatiemiddelen. Alle communicatie over Buzz010 moet altijd met de vermelding van de website www.buzz010.nl. Deze onderstaande teksten en logo's kunnen gebruikt worden voor communicatie over Buzz010 via verschillende media. 

Logo's Buzz010
Het logo van Buzz010 mag alleen gebruikt worden met de vermelding van de website www.buzz010.nl. Download hier de verschillende bestandstypen en bekijk in de toolkit meer informatie over wanneer je welk format gebruikt. Het logo mag niet bewerkt worden.

Download hier alle Buzz010 logo's 

Heb je een EPS bestand nodig voor drukwerk? Neem dan contact op met Kelsey DePorte via k.deporte@kc-r.nl.

Voorbeeldpagina voor aanbieders
Als excursiebestemming voor Buzz010 krijg je een eigen pagina waar meer informatie te vinden is over jouw locatie en excursieaanbod. Geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem! Hieronder hebben we een voorbeeld gemaakt van wat er in moet komen te staan.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via k.deporte@kc-r.nl.{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Er is een email verzonden naar {{ form.email }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.