Media Toolkit

Home > Voor aanbieders > Media Toolkit

Media Toolkit

Communiceren over Buzz010?
Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden van Buzz010 voor Rotterdamse basisschoolleerlingen. We hopen jij als aanbieder ook! Wil je communiceren over Buzz010? Gebruik dan onze Media Toolkit.

Media Toolkit Buzz010
Hieronder staat een toolkit met meer informatie over Buzz010 voor op je website, social media en andere communicatiemiddelen. Alle communicatie over Buzz010 moet altijd met de vermelding van de website www.buzz010.nl. Deze onderstaande teksten en logo's kunnen gebruikt worden voor communicatie over Buzz010 via verschillende media. 

Logo's Buzz010
Het logo van Buzz010 mag alleen gebruikt worden met de vermelding van de website www.buzz010.nl. Download de verschillende bestandstypen en bekijk in de toolkit meer informatie over wanneer je welk format gebruikt. Het logo mag niet bewerkt worden.

Download hier alle Buzz010 logo's 

Heb je een EPS bestand nodig voor drukwerk? Neem dan contact met ons op via info@buzz010.nl{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.