Veilig op pad met Buzz010

Sinds eind februari 2020 is ook in Nederland het coronavirus actief. Langzaam maar zeker werd duidelijk dat we moeten leren leven met het virus en dat heeft ook gevolgen voor Buzz010.

Regels en aanpassingen
Nooteboom Tours volgt de richtlijnen die zijn opgesteld door de vervoerdersbranche. Op dit moment geldt dat er gereden mag worden met volle bezetting van de bussen. Belangrijke maatregelen om de veiligheid te garanderen zijn:

  • Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje is tijdens de hele reis verplicht voor alle personen van 13 jaar en ouder.

  • Alleen de achterdeur mag gebruikt worden bij het in- en uitstappen

  • Het is nodig een gezondheidsverklaring in te vullen, te ondertekenen en te overhandigen aan de vervoerder. In het geval van de ritten met Buzz010 mag dat één verklaring zijn voor de hele klas. 

Na het boeken van een busrit krijg je de richtlijnen en de gezondheidsverklaring toegestuurd.

Annuleren
Heb je een excursie geboekt en kan die toch niet doorgaan? Het is aan scholen zelf om in afstemming met de bestemming busritten tijdig te annuleren. Lees hier de boekingsvoorwaarden nog eens rustig na.

Ontspannen busrit
Ondanks de maatregelen zorgen de buschauffeurs voor een ontspannen busrit. Net als anders vertellen buschauffeurs duidelijk aan de kinderen wat de regels zijn, is er volop ruimte voor een grapje en kan er uiteraard een gezellig muziekje aan.

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even sparren? Neem contact op. We helpen je graag.

We houden deze pagina up to date aan de hand van berichten van de overheid.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.