Veilig op pad met Buzz010

Sinds eind februari 2020 is ook in Nederland het coronavirus actief. Langzaam maar zeker werd duidelijk dat we moeten leren leven in een anderhalvemetersamenleving om het virus onder controle te krijgen en houden. Iets dat gevolgen heeft voor alles en iedereen over de hele wereld en dus ook voor Buzz010.

Excursies mogelijk
Op excursie gaan met schoolklassen is mogelijk. Soms met een beperkte keuze aan bestemmingen omdat locaties de deuren tijdelijk moeten sluiten. Heb je een excursie geboekt en kan die niet doorgaan? Het is aan scholen zelf om in afstemming met de bestemming busritten tijdig te annuleren. Lees hier de boekingsvoorwaarden nog eens rustig na.

Bij Buzz010 snappen we dat op excursie gaan in deze tijd een spannende onderneming kan zijn. We denken daarom graag met je mee en proberen zo flexibel mogelijk te zijn.

Veiligheid
Nooteboom Tours volgt de richtlijnen die zijn opgesteld door de vervoerdersbranche. Op dit moment geldt dat er gereden mag worden met volle bezetting van de bussen. Waar mogelijk houden leerkrachten, begeleiders en de chauffeur 1,5 meter afstand.  Belangrijke maatregelen om de veiligheid te garanderen zijn:

  • Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje is tijdens de hele reis verplicht voor alle personen van 13 jaar en ouder.

  • Alleen de achterdeur mag gebruikt worden bij het in- en uitstappen

  • Het is nodig een gezondheidsverklaring in te vullen, te ondertekenen en te overhandigen aan de vervoerder. In het geval van de ritten met Buzz010 mag dat één verklaring zijn voor de hele klas. 

Na het boeken van een busrit krijg je de richtlijnen en de gezondheidsverklaring toegestuurd.

Ontspannen busrit
Ondanks de maatregelen en de aparte gang van zaken, zorgen de buschauffeurs voor een ontspannen busrit. Net als anders vertellen buschauffeurs duidelijk aan de kinderen wat de regels zijn, is er volop ruimte voor een grapje en kan er uiteraard een gezellig muziekje aan.

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even sparren? Neem contact op. We helpen je graag.

We houden deze pagina up to date aan de hand van berichten van de overheid.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.