Veilig op pad met Buzz010

Bij Buzz010 vinden we het belangrijk dat de busreis veilig verloopt voor alle inzittenden. De coronacrisis zorgde ervoor dat we extra ons best moesten doen op dat gebied. Gelukkig gaan we langzaam weer terug naar normaal, maar het virus heeft zeker zijn sporen nagelaten.

Regels en aanpassingen
Nooteboom Tours volgt de richtlijnen die zijn opgesteld door de vervoerdersbranche. Op dit moment geldt dat er gereden mag worden met volle bezetting van de bussen. Belangrijke maatregelen om de veiligheid te garanderen zijn:

  • Het dragen van een (niet-medisch) mondkapje is tijdens de hele reis verplicht voor alle personen van 13 jaar en ouder.

  • Alleen de achterdeur mag gebruikt worden bij het in- en uitstappen

Na het boeken van een busrit krijg je de richtlijnen toegestuurd.

Annuleren
Heb je een excursie geboekt en kan die toch niet doorgaan? Het is aan scholen zelf om in afstemming met de bestemming busritten tijdig te annuleren. Lees hier de boekingsvoorwaarden nog eens rustig na.

Ontspannen busrit
Ondanks de maatregelen zorgen de buschauffeurs voor een ontspannen busrit. Net als anders vertellen buschauffeurs duidelijk aan de kinderen wat de regels zijn, is er volop ruimte voor een grapje en kan er uiteraard een gezellig muziekje aan.

Vragen?
Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even sparren? Neem contact op. We helpen je graag.

We houden deze pagina up to date aan de hand van berichten van de overheid.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.