Home > Over Buzz010 > Wat is het?

Wat is Buzz010?

Bij Buzz010 kunnen scholen in het primair onderwijs busvervoer boeken naar educatieve bestemmingen in Rotterdam.

Voor kinderen is het een verademing om de schoolbanken zo af en toe in te ruilen voor een excursie in de stad. Ze doen nieuwe ervaringen op, kunnen opgedane kennis in praktijk brengen en leren van alles over hun omgeving. Het uitgangspunt van Buzz010 is dat leren buiten het klaslokaal een verrijking is voor het onderwijs.

Geen zorgen over vervoer
Hoe mooi dat ook klinkt: leren buiten het klaslokaal, met leerlingen op pad gaan kan je een hoop kopzorgen bezorgen. Zoals leerlingen die nog op het perron staan als de deuren van de metro zich sluiten. Hier hoef je je bij Buzz010 geen zorgen over te maken want de bussen vervoeren de leerlingen tot de deur van de bestemming en weer terug naar school. Een uitkomst want zo kun je ook als leerkracht volop genieten van de excursie.

De excursie zelf regel je rechtstreeks met de aanbieder. Bij Buzz010 boek je het vervoer. Met een klas van deur tot deur naar excursies was nog nooit zo makkelijk.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.