Zo gaat het eraan toe bij Nooteboom Tours

14 november 2019

Het Rotterdamse vervoersbedrijf Nooteboom Tours verzorgt het busvervoer van Buzz010. Het bedrijf zorgt voor een strakke planning en daardoor loopt alles vrijwel altijd op rolletjes. We vragen Roel Nooteboom, de eigenaar, naar zijn ervaringen.

Hoe is het om samen te werken met Buzz010?
We zijn nu ruim een jaar bezig en het verloopt allemaal erg goed! In het begin was totaal niet duidelijk hoe groot Buzz010 zou worden, maar als je ziet hoe het nu gaat, mogen we daar best trots op zijn. Het is leuk om te merken dat het doel dat gesteld is: leerlingen laten leren buiten het klaslokaal, gehaald wordt.

Zo'n planning maken voor alle excursies, dat is toch een hels karwei?
Dat verschilt erg per periode of zelfs per week. Er zijn dagen dat we 3 of 4 ritten rijden, maar af en toe loopt dat op naar wel 30 of 40. Dan is het flink puzzelen. Gelukkig hebben we op kantoor twee planners die alles in goede banen leiden. Zij kijken waar ritten gecombineerd kunnen worden, de afstand tussen scholen en naar de hoeveelheid bussen per rit. In die drukke perioden is het extra belangrijk dat scholen minimaal twee weken van te voren boeken zodat we iedereen goed van dienst kunnen zijn.

Heb je tips voor scholen bij het boeken van excursies?
Geef bij de boeking altijd de aanvangstijd van de activiteit aan. Niet de vertrektijd vanaf school. Wij hebben ervaring met het verkeer in Rotterdam dus kunnen goed inschatten hoeveel tijd we nodig hebben om overal te komen. We houden er rekening mee dat we overal 5 tot 15 minuten tijd van te voren zijn.

Ben je zelf nog benieuwd naar een bepaalde bestemming?
Zoveel! Ik vind het vooral leuk dat minder voor de hand liggende bestemmingen door Buzz010 ook aandacht krijgen.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.