We geven 500 gratis busritten weg!

03 juni 2020

Omdat veel excursies zijn geannuleerd door de coronacrisis en leerlingen daardoor niet op stap konden, komen we scholen graag tegemoet met een mooie actie. Nu op excursie gaan weer mogelijk is, willen we dat graag stimuleren door 500 gratis busritten weg te geven tussen nu en 31 december 2020.

Rotterdamse scholen in het primair onderwijs die aangesloten zijn bij Buzz010 kunnen gebruik maken van de actie. De regeling start per direct en geldt voor de eerste 500 busritten die geboekt zijn en plaatsvinden voor 31 december 2020. Boek je nu een busrit voor bijvoorbeeld januari 2021 dan is die niet gratis, maar betaal je de prijs die geldt voor schooljaar 2020/2021.

Op=op
Zodra de gratis busritten op zijn, communiceren wij daarover. Is dat bijvoorbeeld op 15 oktober het geval, dan is de busrit die geboekt wordt op 16 oktober niet gratis, ook al wordt die nog in 2020 uitgevoerd.

Veilig
We houden ons aan de voorschriften van het RIVM als het gaat om de veiligheid. Op dit moment geldt dat er gereden mag worden met volle bezetting van de bussen. Waar mogelijk houden leerkrachten, begeleiders en de chauffeur 1,5 meter afstand. Lees hier alles over veilig busvervoer met Buzz010.

Volgend schooljaar
Heb je plannen voor een excursie volgend schooljaar? Het boeken van bussen voor schooljaar 2020/2021 is vanaf heden mogelijk.

Contact
We snappen dat op excursie gaan in deze tijd een spannende onderneming kan zijn. We denken daarom graag met je mee en proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Neem dan ook gerust contact met ons op als je vragen hebt.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.