Spot de bus en win een mooie prijs!

18 mei 2021

De witte touringcar met vrolijke bestickering in de stijl van Buzz010 rijdt vanaf nu door Rotterdam! Dit laten we natuurlijk niet stilletjes voorbij gaan dus hebben we een leuke actie voor je in petto. Lees er hier alles over!

Er wordt steeds meer mogelijk als het gaat om excursies dus rijden onze bussen ook steeds vaker door de stad. Daar zijn we uiteraard heel blij mee! De mooie bestickerde bus maakt de komende tijd zijn eerste kilometers en dat vieren we met de actie 'Spot de bus'.

Zo werkt het

  • Maak een mooie foto of video als je de bus ziet rijden en stuur die naar info@buzz010.nl. Leerkrachten, ouders, leerlingen, iedereen mag meedoen, maar insturen doe je uit naam van een school. Natuurlijk mag je ook een foto of video maken van de bus als je zelf de gelukkige bent die er mee op pad mag.
  • Vermeld bij je inzending 'Spot de bus actie' in de onderwerpregel en in de mail zelf de naam van de school en de contactpersoon daar. Een kind kan de was doen.
  • Elke twee weken kiezen we uit de inzendingen een winnaar die er vandoor gaat met een boek naar keuze t.w.v. 20 euro.

Insturen kan t/m vrijdag 2 juli. Succes!

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.