RPhO hoopt leerlingen vanaf juni weer te verwelkomen

20 april 2021

Na het constant moeten verplaatsen van educatieprojecten hoopt het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) vanaf juni weer basisschoolleerlingen te kunnen ontvangen in de Doelen, Theater Zuidplein en LantarenVenster. 

Voor iedere leeftijdscategorie staat er een mooi programma op de planning.

Groep 3 en 4
Begin juni speelt de voorstelling Feest in de Superstraat in de Doelen en in Theater Zuidplein voor groep 3 en 4. In samenwerking met het Wereldmuseum stapt het orkest in de verhaallijn van expositie 'de Superstraat'. Leerlingen ontdekken hoe Rotterdamse buren feest vieren. Volgend schooljaar kun je deze voorstelling boeken in maart en april. 

Groep 5 en 6
De Avonturen van Peer Gynt is een voorstelling vol prachtige animaties, muziek en acteerwerk. Dit schooljaar begin juli te zien. 

Groep 7 en 8
Met het muziekproject Mission Symphonic maken leerlingen kennis met de wereld van de klassieke muziek. Samen gaan de leerlingen op missie en leren de muziek van toen kennen op een eigentijdse manier. Dit programma gaat volgend schooljaar weer van start in januari. 

Animatie Variaties
Dit programma is een bijzondere samenwerking tussen IFFR, Rotterdams Philharmonisch Orkest en SKVR en gaat over het thema vriendschap. Leerlingen maken een eigen animatie op de symfonische muziek van Edward Elgar en filmmaker Marlies van der Wel begeleidt ze daarbij. 

Aanmelden
Wil je meer informatie of een activiteit boeken? Stuur dan een mail naar educatie@rpho.nl.

Veiligheid 
RPhO hanteert de coronamaatregelen. Op elke locatie moeten kinderen en volwassenen hun handen desinfecteren en wordt de zaal zo ingericht dat er voldoende ruimte is tussen de verschillende klassen.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.