Over deze 5 zaken krijgen we nog vaak vragen

12 november 2019

De bussen van Buzz010 rijden nu meer dan een jaar door Rotterdam en het gaat goed! Toch merken we dat er soms nog onduidelijkheden zijn over hoe alles geregeld is bij Buzz010. In dit artikel behandelen we de vijf meest voorkomende zaken.  

1) Heel Rotterdam als leerschool
Buzz010 ziet heel Rotterdam als leerschool dus kun je ook naar bestemmingen die niet op de website staan. Dit kun je aangeven bij je reservering. Belangrijk is wel dat de excursie bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen en dus educatief van aard is.

2) Excursies naar bestemmingen buiten Rotterdam 
De bussen van Buzz010 rijden alleen naar bestemmingen binnen de gemeentegrenzen van Rotterdam. En die reiken verder dan alleen de stad Rotterdam! Hoek van Holland, Rozenburg, maar ook de Botlek, Europoort, Maasvlakte en Vondelingenplaat liggen hier binnen. Maar plaatsen als Schiedam, Maassluis en Vlaardingen, die direct naast de deur liggen, vallen er helaas net buiten!

3) De kosten van Buzz010
Het busvervoer van Buzz010 is niet gratis. De totaalprijs van een busrit is €210,00 excl. 9% BTW heen en weer met één bus. De helft daarvan wordt betaald door Stichting Buzz010 en de andere helft wordt gefactureerd bij je schoolbestuur. Het schoolbestuur bepaalt vervolgens of zij dit betalen of de school. Twijfel je erover of Buzz010 iets is voor jouw school? Hier een aantal voordelen: 
- Geen 'overstapstress' want de groep wordt van deur tot deur weg- en weer teruggebracht; 
- Het is veilig. Nooteboom Tours heeft een keurmerk;
- Het regelen van ouders die kunnen rijden is verleden tijd; 
- De excursie begint al onderweg want de chauffeurs maken er een waar feestje van.

4) Geen maximum aantal bussen per school
Het is een misvatting dat er vanuit Buzz010 een limiet is gesteld aan het aantal bussen per school. We leveren per excursie altijd het aantal bussen dat nodig is om jouw leerlingen te kunnen vervoeren. Er is wel een maximum aantal excursies dat een leerling per schooljaar kan maken met Buzz010, dat zijn er twee. Zo zorgen we ervoor dat de ritten niet steeds aan dezelfde klassen worden weggegeven. Stichting Buzz010 en vervoersmaatschappij Nooteboom Tours hebben voor alle scholen bij elkaar een maximaal aantal ritten van 1500 vastgesteld voor schooljaar 2019-2020.  

5) Inloggen
Je e-mailadres is niet je inlognaam! Je kunt ons mailen om je inlognaam op te vragen. Wil je een nieuw wachtwoord aanvragen? Dat kan alleen met het e-mailadres dat gekoppeld is aan de betreffende inlognaam. Als je e-mailadres niet bekend is in ons systeem, dan is het niet mogelijk om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Neem dan contact op met de persoon van wie het e-mailadres gekoppeld is.

Is je vraag na het lezen van dit artikel niet beantwoord? Contact opnemen kan natuurlijk altijd!

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.