Op excursie gaan kan weer

28 mei 2020

Omdat de verspreiding van het coronavirus afneemt in Nederland, worden er steeds meer versoepelingen toegepast. Zo gaan kinderen weer naar school en gaan culturele instellingen weer gedeeltelijk open. Ook op excursie gaan is weer mogelijk. Bij Buzz010 snappen we dat dat in deze tijd een spannende onderneming kan zijn. We denken daarom graag met je mee.

Veilig
De anderhalvemeterregel geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar. Daarom mogen basisschoolleerlingen worden vervoerd op volle bezetting van een touringcar. Leerkrachten, begeleiders en de chauffeur houden wel afstand. Daarnaast zijn er eventueel mogelijkheden om op pad te gaan met een corona-proof bus want een aantal bussen van Buzz010 zijn volledig aangepast aan de hand van de richtlijnen van het RIVM. Lees hier alles over veilig busvervoer met Buzz010.

Flexibel
Heb je nog een excursie gepland staan de komende periode of denk je erover om met een kleine groep leerlingen op pad te gaan dan denken we graag met je mee over de mogelijkheden. We hebben nauw contact met bestemmingen en proberen zo flexibel mogelijk te zijn. Wil je een gemaakte boeking toch annuleren dan is dat uiteraard geen probleem.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.