Ondanks corona mooie cijfers voor Buzz010

24 november 2020

Ondanks dat schooljaar 2019-2020 allesbehalve normaal is verlopen door de coronacrisis, zijn we trots op de resultaten. We hebben de belangrijkste jaarcijfers op een rij gezet.

Het jaar begon goed voor Buzz010 met een verdubbeling van het aantal vervoerde leerlingen tot aan de kerstvakantie in vergelijking tot vorig jaar. Totdat het coronavirus ook in februari in Nederland zijn intrede deed en de scholen en bestemmingen dicht moesten. Tot half juni annuleerden we alle boekingen.

Meer excursies dan verwacht
Toen de maatregelen werden versoepeld hebben we er met Nooteboom Tours en alle andere partners alles aan gedaan om excursies weer mogelijk te maken. Met succes, want tot de zomervakantie boekten scholen meer excursies dan verwacht. Ook scholen die een zomerprogramma hadden, maakten volop gebruik van Buzz010.

Terugkijkend op de uitdagende omstandigheden zijn we blij met wat we hebben bereikt.

Klik hier voor de resultaten.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.