Nog 1000 ritten beschikbaar voor alle scholen!

21 januari 2019

Vanaf 1 februari 2019 werkt buzz010 niet meer met een gereserveerd rittensaldo per school. Alle ritten komen terecht in de open poule, waar iedereen bij kan. Voor iedereen zijn er nog ritten beschikbaar, ook als je gereserveerde aantal al is opgemaakt! Dus vanaf 1 februari geldt: wie het eerst komt, wie het eerst een bus heeft.

Wees er snel bij
De open poule bevat het aantal busritten dat we dit schooljaar nog beschikbaar hebben. Als de busritten uit deze poule op zijn, zijn ze ook echt op. Dit betekent dat je er snel bij moet zijn.

Daarnaast is het ook slim is om je rit op tijd te boeken om overboeking bij onze vervoerder voor te zijn. We hebben helaas niet oneindig veel bussen beschikbaar op een en dezelfde dag. Dus om teleurstelling te voorkomen boek dan snel een of meerdere bussen via de website.
Buzz010 wenst jullie allemaal veel reisplezier. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Klik hier om contact met ons op te nemen.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.