Naar deze buitenbestemmingen kun je op excursie

09 juni 2020

De zomer is in zicht! Lees hier welke buitenbestemmingen weer open zijn voor schoolklassen. Door de versoepelingen komt alles weer langzaam een beetje op gang. Zodra er meer buitenbestemmingen bijkomen, vullen we dat aan op deze pagina. 

Adventure City Rotterdam

Met meer dan 7.000 m² (waarvan 2.000 m² indoor) aan avontuurlijke activiteiten op het gebied van ‘zippen en klimmen’ is Adventure City het grootste zip- en klimpark van Europa.


Vereniging Buitenspelen

Zowel op het land als in het water kunnen kinderen zich volledig uitleven. Zo kunnen ze hun eerste ervaringen opdoen als surfer bij De Surfschool, zoveel mogelijk punten verzamelen bij een stoere zeskamp op het strand, racen met een blowkart of met sandboards de duinen afglijden.


De stad uit: Garnalenvissen & Eiland van Brienenoord

Leerlingen waaien lekker uit aan het strand en leren alles over Kornet vissen of wanen zich in een andere wereld als het eiland van Brienenoord opgaan.


Plastic Whale

Leerlingen worden op positieve wijze gewezen op het feit dat plastic afval niet in de natuur hoort. In het speciale scholenprogramma leren leerlingen met zorg om te gaan met het milieu.

Kinderboerderijen

Van kennismaken met traditionele boerderijdieren zoals koeien en schapen tot lessen over de natuur. Leerlingen beleven een leerzaam en leuk dagje uit in de buitenlucht. 

Educatieve tuinen

Kinderen ontdekken op speelse wijze de natuur aan de hand van kiemende zaden, insecten en kriebelbeestjes. In de verschillende lessen van Natuurstad Rotterdam komt alles aan bod tussen het zaaien en het oogsten.

Andere bestemming?
Ook dat is mogelijk! Rotterdam heeft veel moois te bieden, ook buiten. Als school kun altijd een aanvraag doen voor een alternatieve bestemming.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.