Het is druk bij Buzz010: 3 tips om teleurstellingen te voorkomen

10 mei 2022

Nu de coronamaatregelen de deur uit zijn, gaan scholen de komende maanden nog graag op pad. En dat is te merken aan het aantal boekingen! Natuurlijk zijn we daar erg blij mee, maar helaas betekent dat soms ook dat er grote pieken zijn in de planning van het busvervoer op sommige dagen of tijdstippen. Met deze suggesties hopen we zoveel mogelijk teleurstellingen te voorkomen.

1. Boek ruim op tijd
Het liefst meer dan een maand van tevoren. Zo heeft onze vervoerder de tijd om bij pieken op zoek te gaan naar alternatieven.

2. Houd rekening met het aantal personen
Op pad gaan met grote groepen (> 50 personen) is een uitdaging, omdat er meerdere bussen nodig zijn. Mocht je voor de zomer nog met een grotere groep leerlingen op pad willen en heb je nog vervoer nodig? Boek dan zo snel mogelijk.

3. Wees flexibel met het tijdstip
De meeste excursies starten tussen 9.00u en 10.00u. Op dat tijdstip is de vraag voor vervoer dan ook het grootst. Als je nog een excursie wilt maken, kijk dan of deze later op de dag kan starten. De kans is dan groter dat er bussen beschikbaar zijn.

Alternatief
We benadrukken dat we altijd proberen samen met de school en vervoerder tot een alternatief te komen. In uitzonderlijke gevallen kan het zo zijn dat we helaas moeten constateren dat we de school niet kunnen helpen in het vervoer.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.