Buzz010 zorgt voor vervoer bij project Eindmusical 2021

10 juni 2021

Twaalf Rotterdamse podia slaan de handen ineen om alle scholen te ondersteunen bij de uitvoering van de groep 8 musicals. Door de maatregelen van deze periode staat die bij veel scholen op de tocht. Buzz010 staat klaar om de leerlingen te vervoeren. 

De Rotterdamse podia (Luxor Theater, Jeugdtheater Hofplein, De Doelen, Theater Rotterdam, Maaspodium, Islemunda, Ahoy, Theater Zuidplein, Theater Walhalla, Bibliotheektheater, Studio de Bakkerij en SS Rotterdam) bieden alle groepen 8 van Rotterdamse basisscholen een programma aan ten behoeve van het ontwikkelen, maken en spelen van een eindmusical.

Behoefte
Scholen krijgen de mogelijkheid aan te geven waar zij behoefte aan hebben. Denk aan een theaterdocent voor het maken van de musical, een projectleider voor de organisatie, planning en logistiek en/of de ruimte om de uitvoering te doen in een van de theaters.

Vervoer
Buzz010 vervoert de leerlingen en leerkrachten graag veilig van en naar de theaters. Normaliter worden hier kosten voor in rekening gebracht bij de school/het schoolbestuur, maar voor dit project wordt het vervoer gesubsidieerd door de gemeente Rotterdam. Het boeken doe je via je eigen Buzz010-account van de school. Belangrijk is om in het opmerkingenveld aan het einde van het reserveringsformulier de code 'Eindmusical 2021' in te voeren.

Is er iets onduidelijk? Neem contact op!

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.