Buzz010 verzorgt vervoer bij ZomerTalent010

12 juli 2021

Leerlingen van groep 6, 7 en 8 ontdekken hun talenten deze zomer bij ZomerTalent010. Van 26 juli t/m 6 augustus maken ze lol met vriendjes en vriendinnetjes terwijl ze volop nieuwe dingen leren. Buzz010 verzorgt het vervoer bij de excursies!

Twee weken lang gaan 550 leerlingen aan de slag met taal, muziek, kunst, sport, wetenschap, techniek, weerbaarheid en beroepsoriëntatie. 

Programma
Het programma bestaat onder andere uit het oprichten van een eigen reclamebureau. De kinderen leren op speelse wijze meer over hun wijk en komen te weten hoe ze hun wijk kunnen promoten. Daarnaast ontdekken leerlingen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn met verschillende activiteiten. Denk aan basketballen, dansen, muziek maken, op ontdekking in de natuur en een ruik- en proefuitje. 

Excursie
Ook gaan alle leerlingen een keer op excursie. Zo staan er sowieso uitjes naar het Wereldmuseum en Adventure City op de planning. Buzz010 zorgt ervoor dat de kinderen veilig van en naar de bestemming worden gebracht.

Locaties
De activiteiten van ZomerTalent010 vinden plaats op 17 locaties in de gebieden Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Kralingen Crooswijk en Noord. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de Huizen van de Wijk.

{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
De door jou ingevoerde gebruikersnaam en/of wachtwoord is niet correct.
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
{{ errors.first('email') }}
Vragen? Neem contact met ons op: info@buzz010.nl
Als je e-mailadres ({{ form.email }}) bij ons bekend is, hebben we je een e-mail gestuurd waarmee je je nieuwe wachtwoord kunt instellen.

E-mail niet ontvangen? Controleer je spamfolder of neem contact met ons (info@buzz010.nl) op om te controleren of het ingevulde e-mailadres wel gekoppeld is aan jouw school.

Buzz010 maakt gebruik van cookies met als doel de website en onze diensten te verbeteren. Bekijk onze Cookievoorwaarden.